Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Снимка: БулфотоПарламентарната група на БСП напусна Народното събрание след

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgСнимка: БулфотоПарламентарната група на БСП напусна Народното събрание след
Коментари Харесай

Скандал в парламента. БСП напусна залата. Мирчев: Премиерът се крие като мишка

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Снимка: Булфото

Парламентарната група на Българска социалистическа партия напусна Народното събрание след скандал.

Първо, депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев разгласи, че министър председателят се крие като мишка, откакто не идва в Народното събрание. Цвета Караянчева веднага му наложи глоба за засегнатост.

На трибуната излезе Даниела Дариткова от ГЕРБ и прикани Българска социалистическа партия да престанат с просташките изказвания.

В отговор Георги Свиленски излезе на трибуната и разгласи: „ Щом ни назовават простаци и за Дариткова няма санкция, откакто на Мирчев беше наложена такава, групата на Българска социалистическа партия напуща залата. ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР